Flyttebil - Find den billigste flyttebil igennem Flyttefirmalisten.dk og spar op til 70%

Udfyld skemaet online og modtag tilbuddene på en billig flyttebil med chauffør via e-mail eller tlf.

Det er gratis og ganske uforpligtende at modtage tilbuddene. Tlf. 70 223 123

1. Beskriv opgaven

   Beskriv din opgave

       du ønsker at få udført

2. Modtag tilbud

                        Modtag tilbud fra flyttefirmaer

                        der ønsker at udføre opgaven

3. Vælg flyttefirma

           Sammenlign tilbuddene

              og vælg det bedste tilbud

Flytning - Fra hus eller Lejlighed:

flyttefirma - tilbud


Tilbud flytning?

Tryk her!

Opbevaring - Møbler eller lignende:

opbevaring


Tilbud opbevaring?

Tryk her!

Småflytning - Klaver - Enkelte ting:

klaverflytning

 

Tilbud småflytning?

Tryk her!

Flyttebil

blankblankblankblankblank
Flyttebil 4.4 out of 5 based on 44 votes.

Flyttebil med flyttefolk,- er den bedste og på sigt den billigste løsning!

Flyttebil - Brug 2 min. på at udfylde vores flytteskema og indhente GRATIS! og helt uforpligtende tilbud på hvad et professionelt flyttefirma koster igennem Flyttefirmalisten.dk Du vil helt sikkert bliver positivt overrasket over hvor billigt det kan gøres frem for selv at skulle lege flyttemand. Lad os hjælpe dig med at finde et billigt flyttefirma.

Flyttebil - Find en flyttemand med den rette flyttebil her

Du finder en professionel flyttebil ved at udfylde vores smarte online skema med informationer omkring hvad det er du skal ha flyttede og hvornår du ønsker at flytning skal ske. Husk at beskrive din flytning så godt som muligt så vores tilmeldte flyttefirmaer ved hvilken flyttebil der skal bruges til din flytning. På den måde får du den mest præcise pris på hvad din flytning, privatflytning, udlandsflytning, klaverflytning, billig flytning, opbevaring vil koste inkl. evt. bro og benzin.  

Flyttebil - En lille historie om en flytning med en lejet flyttebil

Jeg har selv i sin tid prøvet det med at leje en flyttebil og så samle nogle af mine venner til at hjælpe med min flytning. Lad mig bare sige med det samme at det var ikke nogen succes for nogen af os. Det hele skulle jo helst være gratis eller måtte i hvert fald ikke koste særligt meget. Men når det lyder for godt til at være sandt så er det det tit også dette måtte vi sande. Jeg fandt en billig flyttebil på nettet og da jeg så den kunne jeg godt forstå at det var en billig flyttebil. Den var mere eller mindre lige til skrotpladsen.

Flyttebil - Find en billig flyttebil til din flytning her!

At denne flyttebil var gået igennem syn fatter jeg den dag i dag stadigvæk ikke noget af. Der må være nogen der har haft gode kontakter eller lignende. For den var direkte livsfarlig at køre i og så brugte den enorme mænger af benzin. Og som vi alle ved er benzin ikke det billigste at købe. Så der blev brugt en masse penge på benzin og ikke mindst også olie. Fordi denne gamle flyttebil tabte olie hele tiden. Allerede nu kunne det beder ha betalt sig for mig at hyre et flyttefirma frem for at leje et lig af en flyttebil. Flyttebilen i gik i stå hele tiden så det tog meget længer tid end beregnet at flytte mine ting hvilket ikke faldt i god jord hos mine venner da de jo ikke havde sat flere dage af til at flytte mine ting. Men efter et utal af pizzaer og kolde øl lykkedes det mig at holde på dem.

Flyttebil - København - Odense - Århus -Aalborg

De sagde flere gange for sjovt at det ville da ha været meget billigere at hyre et flyttefirma frem for at leje en flyttebil. Jeg måtte jo se i øjende at de havde ret. Det ville ha været meget billiger for mig at hyre et flyttefirma frem for at leje en gammel udslidt flyttebil og gøre det selv. Efter en meget lang dag fik vi endelig flyttede mine ting og efter næsten lige så lang tid lykkedes det at få denne udrangerede flyttebil bragt tilbage efter at være gået i stå et utal af gange på vejen. Du kan være helt sikker på at jeg aldrig begår denne fejl igen. Jeg er færdig med at leje billige flyttebiler. Fremover hyrer jeg en professionel flytteforretning eller billigt flyttefirma. Indhent tilbud på hvad det ville koste og hyre et flyttefirma til din flytning frem for at gå ud og leje en flyttebil. Du skal bare udfylde vores online flytteskema med info omkring hvad der skal flyttes. Så for du tilbuddene sendt direkte på e-mail eller du kan blive ringet op med tilbud på din flytning. Servicen er GRATIS! og landsdækkede og helt sikkert meget billigere end at gå ud og leje en flyttebil.
Hvis du bor i København og gerne vil være sikker på at blive kontaktet at et professionelt billigt flyttefirma, skal du bare skrive: flyttefirma København i søgemaskinen. Og ellers bare din by efter eksempelvis: flyttefirma Odense eller flyttefirma Århus og hvis du bor i Ålborg, så er det jo flyttefirma Ålborg

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00