Velkommen til Flyttefirmalisten.dk - Danmarks største og gratis flyttefirma formidlingsside.

Her kan du få tilbud fra flere flyttefirmaer og spare helt op til 70% på din flytning eller opbevaring.

Du kan også booke et flyttefirma ved at ringe direkte på telefon: 70 223 123

 

 


1. Beskriv opgaven:

     Udfyld skemaet med

     info om din opgave


2. Modtag tilbud:

     Modtag flyttefirma tilbuddene

     via e-mail eller telefon


3. Vælg flyttefirma:

     Sammenlign flyttefirma

     tilbuddene og vælg flyttefirma

    

Flytning - Fra hus eller Lejlighed:

flyttefirma - tilbud


Tilbud flytning?

Tryk her!

Opbevaring - Møbler eller lignende:

opbevaring


Tilbud opbevaring?

Tryk her!

Småflytning - Klaver - Enkelte ting:

klaverflytning

 

Tilbud småflytning?

Tryk her!

flyttelift

blankblankblankblankblank
flyttelift 5.0 out of 5 based on 5 votes.

Flyttelift

Når du skal finde et flyttefirma, der skal hjælpe dig med din flytning, er det en rigtig god idé, hvis du bor oppe i et etagebyggeri, at undersøge om der ikke er bedre at bestille en flyttemand, der kan komme og stille en flyttelift op. For det første, vil flytning ned til flyttebilen gå betydeligt hurtigere, end hvis der skal laves en brandkæde med flere flyttefolk på trappen. Det vil for det første blive en dyrere løsning, da ingen kan hamle op med det tempo, en flyttelift kan transportere dine møbler ned på gaden til flyttebilen, hvor der bare skal stå to flyttefolk og bære ind i flyttebussen. Og oppe i lejligheden, står der også gange flyttemand, som bærer møbler, flyttekasser og andet indbo ud til flytteliften.

Flyttelift er en bedre løsning, for dig der bor højt oppe i en etageejendom uden elevator !

Det gode ved at benytte en flyttelift, hvis du bor i en gammel etageejendom uden elevator,
er at dine møbler flytteliftrisikerer ikke at blive stødt op af vægge, gelændere og trappen under flytning. Og flyttefirmaet sparer mange penge på lønninger, da en flyttelift er meget hurtigere, både på fraflytnings adressen og på tilflytningsadressen, hvis du også vil op og bo højt der.
Ved at skrive din flytning ind i et af vore skemaer på www.flyttefirmalisten.dk vil du få et sted mellem 3 - 5 gratis uforpligtende flyttetilbud på din flytning, og jo bedre du har beskrevet din flytteopgave, des bedre vil dine tilbud på flytning også være. Det tage kun to min. at udfylde skemaet, og det giver dig en stor besparrelse, på flyttebudgettet, og der er jo værd at tage med i sine overvejelser inden du skal flytte.


Der findes også en lille elektrisk flyttelift til næsten alle baggårde !

Der er mange der tænker, uhh nej nu skal vi flytte og der er ikke meget plads på trappen ned fra 5. sal og de mindes dengang de flyttede ind, og slæbte sig en pukkel til, op og ned af trapperne, fordi der var ingen anden mulighed, for at komme op i den dejlige hyggelige lejlighed inde i anden baggård fra gaden. Og nu skal de flytte ud igen, suuuk! Men nu er der jo gået mange år, siden de flyttede ind, og takket være de innovative flyttemænd, der har haft stort set alt slags flytning i diverse baghuse rundt om i byerne i Danmark,- så har man på baggrund af diverse ønsker fra flere end et flyttefirma, udviklet en meget lille elektrisk flyttelift, der stort set kan komme ind i enhver baggård, og som kan nå helt op til 6-7 etager. Og det vilde ved den er,- den er elektrisk og larmer næsten ikke, som den konventionelle flyttelift gør det med en lille forbrændings motor til at drive flyttehejsen. Det har sparret ethvert flyttefirma for mange sure opstød fra naboer, der før i tiden ville blive forstyrret i deres morgen søvn, da flytninger som bekendt starter tidligt. Og en masse renderi på trappen, er ikke en fornøjelse en søndag morgen. Så en flytning med en lille elektrisk flyttehejs er bare lykken for enhver flyttemand.

Flyttelift - betaler sig ved flytning i ældre ejendomme med smalle trappeopgange !

Hvis du bor i en ældre ejendom, f.eks inde i tredie baggård og oppe på 5. sal, så er det lige meget om flyttefirmaet giver dig et tilbud, hvor der kommer 3-4 mand og deltager i flytningen. Den tid der bruges på at rende med dine møbler og de tunge flyttekasser, vil koste dig mere, end hvis du fra begyndelsen, inden du modtager flyttetilbud, at du gerne vil have et tilbud på din flytning med en flyttelift eller som det hedder i fagsproget en flyttehejs. Flyttefirmaet kommer oftest 2-3 mand og der kommer en operatør til flyttehejsen. Nu vil dine møbler ikke bare komme hurtigere ned under flytning, men møblerne bliver heller ikke udsat for mulige knubs på trappen. Så ikke nok med at dit indbo bliver skånet, de kommer også hurtigere ned, og hurtigere ned i flyttebilen og afsted til den nye adresse, er ensbetydende med at du har valgt det rette flyttefirma, du sparer også penge på flytningen.

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00