Indhent gratis og uforpligtende flyttemand tilbud nu!

Tryk på ikonet her under der passer til din opgave.

Udfyld skemaet og modtag tilbuddene fra din profesionelle flyttemand på e-mail eller tlf.

Alle flyttemand tilbuddene sendes direkte til dig fra mere end een lokal flyttemand i Danmark.

1. Beskriv opgaven

   Beskriv din opgave

       du ønsker at få udført

2. Modtag tilbud

                        Modtag tilbud fra flyttefirmaer

                        der ønsker at udføre opgaven

3. Vælg flyttefirma

           Sammenlign tilbuddene

              og vælg det bedste tilbud

Flytning - Fra hus eller Lejlighed:

flyttefirma - tilbud


Tilbud flytning?

Tryk her!

Opbevaring - Møbler eller lignende:

opbevaring


Tilbud opbevaring?

Tryk her!

Småflytning - Klaver - Enkelte ting:

klaverflytning

 

Tilbud småflytning?

Tryk her!

Flyttemand

blankblankblankblankblank
Flyttemand 4.6 out of 5 based on 43 votes.

flyttemand-saekkevogn

Flyttemand

Flyttemand – Den bedste af slagsen  finder du lige her hos Flyttefirmalisten.dk Vi har et fantastisk samarbejde med nogle af de mest erfarende flyttemænd i Danmark. De har alle sammen stor expertise inden for bl.a. privatflytning, erhversflytning, klaverflytning, intern flytning, m.m. Kort sagt lige meget hvilken slags flytning du skal have udført så kan vi finde en flyttemand der kan klare opgaven for dig.

Flyttemand – Flyttekasser – Flyttebil – Find det hele her!

Hvis skal bruge flyttekasser skal du bare aftale det med flyttemanden der ender med at skulle flytte for dig. Flyttemanden kan helt sikkert også fortælle dig hvor mange flyttekasser du ca. Skal bruge til din flytning så du ikke ender op med for lidt flyttekasser. Du kan vælge om du selv vil pakke dine ting ned eller om flyttemanden skal lave en totalflytning for dig. Dette aftaler du bare med pågældende flytteforretning.

Flyttemand – Totalflytning med nedpakning og udpakning

Hvis flyttemanden skal lave en totalt flytning for dig så pakker flyttemanden alle dine ting ned i flyttekasser på den mest forsvarlige måde så der ikke sker nogen skader under transporten. Dine møbler og lignende bliver pakket ind i flyttetæpper og plast så risikoen for skader minske mest muligt. Hvis du ønsker det kan du få flyttemanden til efter din anvisning og sætte dine møbler på plads efter din anvisning når i kommer frem til dit nye hjem. Alt kan lade sig gøre. Det er bare og aftale det med flyttemanden.

Flyttemand - Opbevaring af møbler eller lignende

Opbevaring af møbler eller lignende i kort eller langt tid kan vores tilknyttede flyttemænd også klare for dig. Du skal bare skrive din opbevaring ind i vores online opbevaringsskema. Så modtager du efterfølgende super gode tilbud på hvad det koster at få opbevaret dine ting i den periode du måtte ønske


Flyttemand København - Hvorfor hedder det flyttemand ?

Det er lidt sjovt at det hedder flyttemand. Det burde måske have heddet noget i stil med "jeg er en mand der elsker at flytte rundt på tunge ting op og ned af trapper" Men det ville jo ikke være så praktisk på længerer sigt,- vel?
Der er ingen der ved hvordan betegnelsen flyttemand opstod, men nu har vi denne og så kan vi jo lige så godt benytte os af den. Og hvis du bor et sted i og omkrin København, så kan du søge en frisk stærk og venlig flyttemand, ved at skrive Flyttemand København i din søgemaskines browser f.eks hos Google, og vil du ger finde en flyttemand hos et flyttefirma i københavn, skal du bare skrive flyttefirma København, når du søger, så kommer www.flyttefirmalisten.dk også frem.

Hvilken slags flyttemand er med hos Flyttefirmalisten.dk?

Hos Flyttefirmalisten.dk sørger vi for at tjekke hvert flyttemand før vi godkender flyttemanden. Dette indebære bl.a. at flyttemanden ikke må ha verserende sager kørende hos Forbrugerstyrelsen. Som flyttemand skal endvidere også have orden i sine forsikringspapirer m.m. Dette gør vi for at sikre os at du altid får en seriøs flytning fra en professionel flyttemand, med et seriøst flyttefirma i ryggen.

Hvordan kommer jeg i kontakt med flyttemanden?

Efter at du har skrevet din opgave ind i vores skema bliver dine oplysninger sendt til de flyttemænd der passer til din opgave og som servicer de regioner du skal flytte fra eller til. Du modtager herefter div. tilbud enten via e-mail eller du bliver ringet op af en flyttemand. Når du har fået nogle forskellige tilbud på din flytning er det bare at trykke på den grønne knap: "Jeg accepter tilbuddet" hvis du har fået tilbuddet via e-mail. Ellers er det bare at sig ja tak til flyttemanden over telefonen.

Kan flyttemanden klare opbevaring?

Mange af de flyttemænd vi har med kan også klare professionel opbevaring af møbler eller lignende til konkurrence dygtige priser. Udfyld blot vores opbevarings skema med dine informationer om hvad det er der skal opbevares. Så finder vi en flyttemand der kan klare opbevaringsopgaven for dig.

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00