Flyttekasser

blankblankblankblankblank
Flyttekasser 5.0 out of 5 based on 6 votes.

Flyttekasser - Få gode råd her !

Når du skal flytte, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af flyttekasser, da du hermed sætter både flyttefirma og flyttemand i en dårlig situation, for det første fordi, det er jo dit valgte flyttefirma, der med sine flyttefolk skal bære rundt på dine værdifulde ting og sager underflytning, og så nytter det ikke noget, at de flyttekasser, du har pakket ned i er af så dårlig kvalitet, at de bogstavligt talt går i stykker, når en flyttemand med vanlig styrke tager fat i denne, du risikerer at flyttemanden taber hele kassen og det der er i denne flyttekasse går i stykker, og her skal du vide, at det ikke er flyttemanden, der skal erstatte de ødelagte effekter, for det første fordi; når du selv pakker dine ting ned inden flytning, så fraskrives ethvert flyttefirma pligten for at skulle erstatte det der eventuelt går i stykker under transporten mellem adresserne. Er du i tvivl, spørg din flyttemand INDEN flytning begynder, så er der også helt rene linier.

Hvilke flyttekasser skal man så vælge til sin flytning ?

Vi på www.flyttefirmalisten.dk anbefaler at du bruger den velkendte senior flyttemands flyttekasse, flyttekasser 
fordi pappet er af en rigtig tyk og hård kvalitet, der også er foldet på en måde, der gør den meget stæk, og derfor kan tåle mange flyttekasser, som stables ovenpå denne, uden du skal tænke på, om den ny kollapser eller bøjer og bliver ustabil, når den står inde i flyttebilen under kørselen til den nye adresse eller til opbevaring. Gennenmsnits prisen på senior flyttemands flyttekasser er ca. 30 - 35 kr pr. stk. Men de penge er givet rigtigt godt ud, og dine ting bliver ikke stødt af ting udenfor flyttekassen bare sådan lige. Den flyttekasse kan tåle nogle knubs uden at tingene inden i lider overlast, det skal ligew siges at ting, der nedpakkes i flyttekasser, jo naturligvis også skal pakkes ind i enten silkepapir eller omvikles af klæder, tæpper eller tøj, som også kan afbøde eventuelle stød og kraftige rystelser, som vil opstå under en flytning.

Flyttekasser - Lej el. lån flyttekasser af det flyttefirma du vælger !

Hvorfor købe en masse flyttekasser, når du kan leje el. endda låne alle de flyttekasser du skal bruge til din flytning. Stort set ethvert flyttefirma, vil gerne om muligt, kunne bestemme eller bare på det kraftigste råde dig til, at lade dem stå for hvilke flyttekasser du skal benytte til din flytning til en ny adresse eller billig opbevaring. Dette skyldes at alt for mange gør-det-selv varehuse sælger nogle rent ud sagt elendige og derfor også meget meget billige flyttekasser, vi taler om en kvalitet, der ikke garanterer for dine ting overhovedet. Her menes at de slet ikke beskytter godt nok mod slag og stød, der kan forekomme onder en flytning eksempelvis under kørslen til din nye adresse eller opmagasinering sted - møbelhotellet som de steder også kaldes. Vores råd er også her: Tal med din flyttemand fra det valgte flyttefirma, og lad ham om at levere flyttekasserne, så er dine ting i det mindste en hel del bedre beskyttet nede i kassen, men det stopper jo ikke her. Du skal vide, hvis du selv pakker alle dine ting ned inden flytningen, så skal du huske at pakke alle tinge forsvarligt ind i enten blødt stof eller silkepapir, for her kommer en vigtig oplysning; Når man selv pakker sine ting ned eller pakker sine ting ind, så dækker flyttefirma ikke med sin forsikring, det er dit eget ansvar uanset hvad der sker med dine flyttekasser under flytningen ned til flyttebussen og fra flyttebussen. Flyttelæsset er dog forsikret under transporten på flyttebilen, men så heller ikke længere.

Spørgsmål til flyttefirmalisten?

Ring: 70 223 123

Mandag - Fredag mellem 08:00 - 16:00